Henkilöstö


Vili Valkama

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja  Fysioterapiaopiskelija
Puh. 040-753 8738
Valkaman Vili tässä morjesta! Olen 2015 Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta valmistunut, monipuolisen liikuntataustan omaava kehonhuollon monitoimimies. Hierojakoulun aikana suoritin myös Pt-opinnot ja hierojaksi valmistumisen jälkeen olen hakenut vielä lisäkoulutusta mm. faskiakäsittelyn saralta. Hierojan erikoisammattitutkinnon suorittamalla (2020) erikoistuin mm. nivelkäsittelyihin, kivun hoitoon ja asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Omaa liikuntataustaa minulta löytyy runsaasti palloilulajeista aina sm-tasolta asti, kuntosaliharjoittelusta ja kestävyysurheilusta. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki aina kinkkisemmistä ongelmista kärsivistä, kiireisen arjen keskellä rentoutumista kaipaaviin asiakkaisiin.


Saija Torppa

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja (EAT)
Puh. 045-251 7511
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi vuonna 2019. Hieronnan erikoisammattitutkinnon suoritin 2021. Lisäksi olen erikoistunut purentalihasten hoitoon. Saan todella paljon iloa siitä, kun voin auttaa asiakkaitani työssäni. Asiakkaakseni voi tulla jonkin kiputilan takia tai ihan vaan rentoutumaan, olitpa “juttu tuulella” tai halusitpa vaan olla ja rauhoittua. Tervetuloa!


Julia Hautaniemi

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja

Moikka! Olen Julia Hautaniemi, 2021 valmistunut koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Muutin Tampereelle hierojaopintojen perässä ja nyt jatkan alalla yrittäjänä. Koko ikäni olen harrastanut erilaisia joukkuelajeja, päälajina jääkiekko. Loukkaantumisen myötä siirryin kuntosaliharjoitteluun.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja pidän tärkeänä, että rakennamme yhdessä hoitosuunnitelman. Takaan turvallista, rentoa ja ammattitaitoista palvelua. Olipa sinulla sitten lihasjumeja, kiputiloja, tarvetta palautumiseen tai rentoutumiseen niin olet tervetullut hierontaani.

Nähdään hieronnassa!


Tarmo Rönkkö

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 0400-745164

Moi! Olen Tarmo Rönkkö, urheilullinen nuorimies Hämeenlinnasta. Valmistuin elokuussa 2020 Koulutetuksi Hierojaksi & Urheiluhierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta. Koulutuksen aikana suoritin myös PT-opinnot. Olen erittäin kiinnostunut urheilijoiden ja kuntoilijoiden lihashuollosta, mutta kaikki jumit ovat lämpimästi tervetulleita hoitoon! Omaa lajitaustaa löytyy jääkiekkomaalivahtina, hiphop ja muista katutansseista sekä voimaharjoittelusta. Halusit sitten rentoutua, saada apua lihasjumeihin, edistää palautumistasi tai tehostaa lajiharjoitteluasi, tervetuloa yksilölliseen ja asiantuntevaan hoitoon!


Johanna Nokireki

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja
jäsenkorjaaja
Puh. 050-5140915

Parikymmentä vuotta sitten alkanut astangajoogaharrastukseni on vuosien mittaan laajentunut joogaohjaukseen ja erilaisiin kehonhuolto ja -terapiaopintoihin. Minua kiinnostaa yhä enemmän ihminen kokonaisuutena, jonka osien on hyvä olla tasapainossa, jotta keho ja mieli voivat hyvin. Joskus on tarpeen poistaa toimintarajoite yksittäisestä nivelestä ja toisinaan taas hoitaa laajemmin koko systeemiä. Yhdistän tarvittaessa klassiseen/urheiluhierontaan esimerkiksi jäsenkorjausta. Yhdistelmästä on mahdollista saada apua selkä- ja niskakivuista sekä polvi-, olkapää-, nivus-, lonkka- ja nilkkavaivoista kärsiville asiakkaille. Lämpimästi tervetuloa!


Elli-Noora Puustinen

Koulutettu hieroja/ urheiluhieroja
Puh. 044-2802456

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi keväällä 2022 Kuortaneen Urheiluopistolta, joten minulla on tuoreet opit hierojan työhön. Työssäni tärkeää on asiakkaiden kohtaaminen ja auttaminen, josta saan arkeeni iloa. Asiakkaakseni voit tulla hoitamaan lihaskireyksiä, kiputiloja tai vain rentoutumaan. Takaan sinulle turvallisen ja asiakaslähtöisen hieronnan.
Tervetuloa!


Laura Nieminen

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 045-1134 354
Olen Laura, ja valmistunut vuonna 2023 koulutetuksi hierojaksi. Yritystoiminnan lisäksi työskentelen myös lähihoitajana. Harrastustaustaa löytyy kuntosalilta sekä myös tanssin parista. Klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi teen myös purentalihashierontaa, ja olen kiinnostunut purentalihaselimistön erilaisista häiriöistä sekä niiden hoitamisesta. Haluan tarjota asiakkailleni luotettavaa sekä ammattitaitoista hoitoa yksilöllisesti sekä asiakasta kuunnellen. Tulitpa sitten hoidattamaan erilaisia kipuja tai jumeja, ylläpitävään hierontaan, palautumaan tai rentoutumaan – tehdään yhdessä juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma. Tervetuloa!.


Emma Siippainen

Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja
Puh. 044-3130196
Olen erittäin kiinnostunut vammoja ja loukkaantumisia ennaltaehkäisevästä fysioterapiasta. Tavoitteenani on auttaa jokaista asiakasta niin, että löydämme yhdessä vaivaan keinot, joilla on mahdollista pitää itsensä paremmassa kunnossa. Haluan antaa jokaiselle yksilöllisesti sopivat harjoitteet, jotka ovat perusteltuja ja hyödyllisiä aina tapauskohtaisesti. Monipuolinen lajitaustani sekä eri lajien kanssa työskentely on antanut näkökulmia eri lajien ominaisuuksien harjoittamisesta.