Henkilöstö


Vili Valkama

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 040-753 8738
Valkaman Vili tässä morjesta! Olen 2015 Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta valmistunut, monipuolisen liikuntataustan omaava kehonhuollon monitoimimies. Hierojakoulun aikana suoritin myös Pt-opinnot ja hierojaksi valmistumisen jälkeen olen hakenut vielä lisäkoulutusta mm. faskiakäsittelyn saralta. Parhaillaan viimeistelen myös hierojan erikoisammattitutkintoani, jossa erikoistun nivelkäsittelyihin, kivun hoitoon ja asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Omaa liikuntataustaa minulta löytyy runsaasti palloilulajeista aina sm-tasolta asti, kuntosaliharjoittelusta ja kestävyysurheilusta. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki aina kinkkisemmistä ongelmista kärsivistä, kiireisen arjen keskellä rentoutumista kaipaaviin asiakkaisiin.


Sami Laaksonen

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 045-358 0220
Olen luonteeltani avoin ja välitän aidosti asiakkaistani. Hierontatapani on rauhallinen ja ongelmalähtöinen hoitaminen. Tarpeen vaatiessa voimakaskin hieronta onnistuu.


Saija Torppa

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 045-251 7511
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi vuonna 2019. Olen erikoistunut purentalihasten hoitoon ja parhaillaan opiskelen hieronnan erikoisammattitutkintoa. Saan todella paljon iloa siitä, kun voin auttaa asiakkaitani työssäni. Asiakkaakseni voi tulla jonkin kiputilan takia tai ihan vaan rentoutumaan, olitpa “juttu tuulella” tai halusitpa vaan olla ja rauhoittua. Tervetuloa!


Jenni Linnamäki

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 044-252 1008
Olen Jenni Linnamäki, 21-vuotias koulutettu hieroja & urheiluhieroja Nokialta.
Valmistuin Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta vuonna 2018. Valmistuin myös personal traineriksi ja olen erikoistunut kuntosaliohjauksen puolelle.
Olen myös todella suuri liikunnan ystävä. Harrastan ringetteä Nokialla naisten SM-sarja tasolla ja minulta löytyy myös kokemusta kansainväliseltä tasolta. Ringeten ohella olen tehnyt jonkin verran erilaisia salitreenejä ja toiminnallisia harjoitteita.


Emma Siippainen

Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja
Puh. 044-3130196
Olen erittäin kiinnostunut vammoja ja loukkaantumisia ennaltaehkäisevästä fysioterapiasta. Tavoitteenani on auttaa jokaista asiakasta niin, että löydämme yhdessä vaivaan keinot, joilla on mahdollista pitää itsensä paremmassa kunnossa. Haluan antaa jokaiselle yksilöllisesti sopivat harjoitteet, jotka ovat perusteltuja ja hyödyllisiä aina tapauskohtaisesti. Monipuolinen lajitaustani sekä eri lajien kanssa työskentely on antanut näkökulmia eri lajien ominaisuuksien harjoittamisesta.


Miso Losoi

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 044-500 1501
Tervetuloa hierontaani ja nauttimaan hengähdyshetki arjen keskellä.
Tarjoan olotilaasi helpotusta hieronnalla ja samalla näemme mahdollisen hieronnan lisätarpeen tulevaisuudessa.
Olen helmikuussa 2020 valmistunut koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi.
Asiakkaiden parissa olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan ja ihmisläheisenä, rentona kaverina kohtaan asiakkaan omana yksilönään. Asiakaskuntani koostuu urheilijasta rentoutujiin.


Tarmo Rönkkö

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 0400-745164
Moi! Olen Tarmo Rönkkö, urheilullinen nuorimies Hämeenlinnasta. Valmistuin elokuussa 2020 Koulutetuksi Hierojaksi & Urheiluhierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta. Koulutuksen aikana suoritin myös PT-opinnot. Olen erittäin kiinnostunut urheilijoiden ja kuntoilijoiden lihashuollosta, mutta kaikki jumit ovat lämpimästi tervetulleita hoitoon! Omaa lajitaustaa löytyy jääkiekkomaalivahtina, hiphop ja muista katutansseista sekä voimaharjoittelusta. Halusit sitten rentoutua, saada apua lihasjumeihin, edistää palautumistasi tai tehostaa lajiharjoitteluasi, tervetuloa yksilölliseen ja asiantuntevaan hoitoon!


Saana Karhu

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 044-9960035
Kaipaatko rentoutumista arjen keskellä vai olisiko tarvetta kokonaisvaltaisemmalle kehonhuollolle?
Olen valmistunut Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta marraskuussa 2019. Tein jo opiskelun ohella paljon hierontatyötä ja kiinnostuin erityisesti toiminnallisesta anatomiasta sekä liikkuvuudesta. Valitsin koulutuksessa siksi erikoistumisopinnoikseni nivelliikkuvuuden edistämisen. Luontevasti jatkoin tästä personal trainer -opintoihin, joista valmistun syksyn 2020 aikana.
Työvuosia on 27 ikävuoteen ehtinyt kertyä jo lähes kymmenen ja suurin osa niistä on tullut vietettyä sosiaali- ja terveysalalla. Hierojaksi opiskelu on selkeä lähtölaukaus fyysisen terveyden edistämistyöhön, jossa keskiössä on toimiva, hyvinvoiva sekä liikkuva keho.
Saatat siis olla tuleva asiakkaani, jos kaipaat rentoutusta asiantuntevin ottein sekä toivot kestävämpiä ratkaisuja ”jumittomampaan” kehoon!

Veera Tihilä

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 040-743 1950
Moikka! Olen Veera Tihilä, parikymppinen koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Valmistuin Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta elokuussa 2020 ja suoritin hierojakoulutuksen ohella myös PT-opinnot. Oma arkeni on melko aktiivista ja lemppari liikuntamuotona on tällä hetkellä kuntosaliharjoittelu. Sen lisäksi tulee lenkkeiltyä, saatanpa joskus innostua kokeilemaan jotain ihan muutakin. Jatko-opintohaaveita löytyy myös, aina voi oppia uutta. Mikäli kaipaat apua lihasjumeihin, erilaisiin kiputiloihin, palautumiseen tai vaikka rentoutumiseen arjen keskellä, olet lämpimästi tervetullut hierontaani!

Maija Eloranta

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh: 0442372514

Moi! Olen hiljattain Tampereelle takaisin Helsingistä muuttanut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta joulukuussa 2020. Hieronnan näyttötutkintoon valmistavat opinnot olen suorittanut Helsingin Hieronta-Akatemiassa. Lisäksi olen koulutettu Personal Trainer (Varalan urheiluopisto) ja joogaohjaaja (Absolute Hot Yoga, RYT200). Lähitulevaisuuden haaveenani olisi kouluttautua vielä fysioterapeutiksi.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja tehnyt töitä pitkään erilaisissa asiantuntijatehtävissä sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä, joten olen alanvaihtaja. Alanvaihdon syynä omalla kohdallani on ollut vahva intohimon ohjaama kutsumus työskennellä käytännönläheisemmin hyvinvoinnin, terveyden ja liikunnan parissa. Alanvaihdon myötä koen tekeväni äärimmäisen merkityksellistä ja palkitsevaa työtä auttamalla ihmisiä voimaan arjessaan paremmin. Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseen kokonaisvaltaisesti yksilönä ja ensisijainen tavoitteeni onkin aina tyytyväinen asiakas. Olet lämpimästi tervetullut!