Henkilöstö


Vili Valkama

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 040-753 8738
Valkaman Vili tässä morjesta! Olen 2015 Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta valmistunut, monipuolisen liikuntataustan omaava kehonhuollon monitoimimies. Hierojakoulun aikana suoritin myös Pt-opinnot ja hierojaksi valmistumisen jälkeen olen hakenut vielä lisäkoulutusta mm. faskiakäsittelyn saralta. Parhaillaan viimeistelen myös hierojan erikoisammattitutkintoani, jossa erikoistun nivelkäsittelyihin, kivun hoitoon ja asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Omaa liikuntataustaa minulta löytyy runsaasti palloilulajeista aina sm-tasolta asti, kuntosaliharjoittelusta ja kestävyysurheilusta. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki aina kinkkisemmistä ongelmista kärsivistä, kiireisen arjen keskellä rentoutumista kaipaaviin asiakkaisiin.


Sami Laaksonen

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 045-358 0220
Olen luonteeltani avoin ja välitän aidosti asiakkaistani. Hierontatapani on rauhallinen ja ongelmalähtöinen hoitaminen. Tarpeen vaatiessa voimakaskin hieronta onnistuu.


Saija Torppa

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 045-251 7511
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi vuonna 2019. Olen erikoistunut purentalihasten hoitoon ja parhaillaan opiskelen hieronnan erikoisammattitutkintoa. Saan todella paljon iloa siitä, kun voin auttaa asiakkaitani työssäni. Asiakkaakseni voi tulla jonkin kiputilan takia tai ihan vaan rentoutumaan, olitpa “juttu tuulella” tai halusitpa vaan olla ja rauhoittua. Tervetuloa!


Jenni Linnamäki

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 044-252 1008
Olen Jenni Linnamäki, 21-vuotias koulutettu hieroja & urheiluhieroja Nokialta.
Valmistuin Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta vuonna 2018. Opiskelin hierojakoulussa myös personal training-opintoja. Opinnot painottuivat erityisesti kuntosaliohjauksen puolelle.
Olen myös todella suuri liikunnan ystävä. Harrastan ringetteä Nokialla naisten SM-sarja tasolla ja minulta löytyy myös kokemusta kansainväliseltä tasolta. Ringeten ohella olen tehnyt jonkin verran erilaisia salitreenejä ja toiminnallisia harjoitteita.


Emma Siippainen

Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja
Puh. 044-3130196
Olen erittäin kiinnostunut vammoja ja loukkaantumisia ennaltaehkäisevästä fysioterapiasta. Tavoitteenani on auttaa jokaista asiakasta niin, että löydämme yhdessä vaivaan keinot, joilla on mahdollista pitää itsensä paremmassa kunnossa. Haluan antaa jokaiselle yksilöllisesti sopivat harjoitteet, jotka ovat perusteltuja ja hyödyllisiä aina tapauskohtaisesti. Monipuolinen lajitaustani sekä eri lajien kanssa työskentely on antanut näkökulmia eri lajien ominaisuuksien harjoittamisesta.


Miso Losoi

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 044-500 1501
Tervetuloa hierontaani ja nauttimaan hengähdyshetki arjen keskellä.
Tarjoan olotilaasi helpotusta hieronnalla ja samalla näemme mahdollisen hieronnan lisätarpeen tulevaisuudessa.
Olen juuri helmikuussa 2020 valmistunut koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi.
Asiakkaiden parissa olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan ja ihmisläheisenä, rentona kaverina kohtaan asiakkaan omana yksilönään. Asiakaskuntani koostuu urheilijasta rentoutujiin.

Samuli Sairiala

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 040-822 1048