Henkilöstö


Saija Torppa

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja (EAT)
Puh. 045-251 7511

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi vuonna 2019. Hieronnan erikoisammattitutkinnon suoritin 2021. Lisäksi olen erikoistunut purentalihasten hoitoon. Saan todella paljon iloa siitä, kun voin auttaa asiakkaitani työssäni. Asiakkaakseni voi tulla jonkin kiputilan takia tai ihan vaan rentoutumaan, olitpa “juttu tuulella” tai halusitpa vaan olla ja rauhoittua. Tervetuloa!


Johanna Nokireki

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja
jäsenkorjaaja
Puh. 050-5140915

Parikymmentä vuotta sitten alkanut astangajoogaharrastukseni on vuosien mittaan laajentunut joogaohjaukseen ja erilaisiin kehonhuolto ja -terapiaopintoihin. Minua kiinnostaa yhä enemmän ihminen kokonaisuutena, jonka osien on hyvä olla tasapainossa, jotta keho ja mieli voivat hyvin. Joskus on tarpeen poistaa toimintarajoite yksittäisestä nivelestä ja toisinaan taas hoitaa laajemmin koko systeemiä. Yhdistän tarvittaessa klassiseen/urheiluhierontaan esimerkiksi jäsenkorjausta. Yhdistelmästä on mahdollista saada apua selkä- ja niskakivuista sekä polvi-, olkapää-, nivus-, lonkka- ja nilkkavaivoista kärsiville asiakkaille. Lämpimästi tervetuloa!


Elli-Noora Puustinen

Koulutettu hieroja/ urheiluhieroja
Puh. 044-2802456

Valmistuin 2022 koulutetuksi hierojaksi/ urheiluhierojaksi. Olen suurittanut myös liikuntaneuvojan ja personal trainerin tutkinnon ja aiemmin olenkin tehnyt erilaisia töitä liikunta-alalla. Kiinnostus kehonhuollosta ja hyvinvoinnista veivät mennessään ja tällä hetkellä toimin päätoimisesti hierojana täällä Centerin toimipisteellä.
Työssäni tärkeää on asiakkaiden kohtaaminen ja hoidon toteuttaminen asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Lämpimästi tervetuloa, tulet sitten hoitamaan lihaskireyttä tai vain rentoutumaan. Takaan ammattimaisella otteella toteutetun rennon hierontakokemuksen.
Nähdään vastaanotolla!


Laura Nieminen

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 045-1134 354

Olen Laura, ja valmistunut vuonna 2023 koulutetuksi hierojaksi. Yritystoiminnan lisäksi työskentelen myös lähihoitajana. Harrastustaustaa löytyy kuntosalilta sekä myös tanssin parista. Klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi teen myös purentalihashierontaa, ja olen kiinnostunut purentalihaselimistön erilaisista häiriöistä sekä niiden hoitamisesta. Haluan tarjota asiakkailleni luotettavaa sekä ammattitaitoista hoitoa yksilöllisesti sekä asiakasta kuunnellen. Tulitpa sitten hoidattamaan erilaisia kipuja tai jumeja, ylläpitävään hierontaan, palautumaan tai rentoutumaan – tehdään yhdessä juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma. Tervetuloa!.


Antti Hursti

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja, Oxygen Advantage hengitysvalmentaja

Puh. 040-1204494

Moikka! Olen Antti. Valmistuin 2023 koulutetuksi hierojaksi. Capoeiran ja kiipeilyn ja muiden lajien kautta monipuolinen kehonkäyttö on tullut tutuksi ja autan mielelläni urheilijoita kuntoutumaan vammoista ja palautumaan suorituksista. Manuaaliterapian lisäksi olen kiinnostunut terveyden peruspilareista; liikkumisesta, ravinnosta, hengittämisestä ja unesta. Rauhallinen hoitotapani sopii hyvin rentouttamaan kireät lihakset ja sulattamaan ikävät jumit. Hoidan miellelläni myös purentalihaksia ja teen kinesioteippauksia. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja teemme yhdessä juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman.

Nähdään hieronnassa!


Vili Valkama

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja,  Fysioterapeutti
Puh. 040-753 8738

Valkaman Vili tässä morjesta! Olen 2015 Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta valmistunut, monipuolisen liikuntataustan omaava kehonhuollon monitoimimies. Hierojakoulun aikana suoritin myös Pt-opinnot ja hierojaksi valmistumisen jälkeen olen hakenut vielä lisäkoulutusta mm. faskiakäsittelyn saralta. Hierojan erikoisammattitutkinnon suorittamalla (2020) erikoistuin mm. nivelkäsittelyihin, kivun hoitoon ja asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Omaa liikuntataustaa minulta löytyy runsaasti palloilulajeista aina sm-tasolta asti, kuntosaliharjoittelusta ja kestävyysurheilusta. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki aina kinkkisemmistä ongelmista kärsivistä, kiireisen arjen keskellä rentoutumista kaipaaviin asiakkaisiin.


Tarmo Rönkkö

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Puh. 0400-745164

Moi! Olen Tarmo Rönkkö, urheilullinen nuorimies Hämeenlinnasta. Valmistuin elokuussa 2020 Koulutetuksi Hierojaksi & Urheiluhierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta. Koulutuksen aikana suoritin myös PT-opinnot. Olen erittäin kiinnostunut urheilijoiden ja kuntoilijoiden lihashuollosta, mutta kaikki jumit ovat lämpimästi tervetulleita hoitoon! Omaa lajitaustaa löytyy jääkiekkomaalivahtina, hiphop ja muista katutansseista sekä voimaharjoittelusta. Halusit sitten rentoutua, saada apua lihasjumeihin, edistää palautumistasi tai tehostaa lajiharjoitteluasi, tervetuloa yksilölliseen ja asiantuntevaan hoitoon!


Julia Hautaniemi

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja (EAT), fysioterapiaopiskelija

Moikka! Olen Julia Hautaniemi, 2021 valmistunut koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Muutin Tampereelle hierojaopintojen perässä ja nyt jatkan alalla yrittäjänä. Koko ikäni olen harrastanut erilaisia joukkuelajeja, päälajina jääkiekko. Loukkaantumisen myötä siirryin kuntosaliharjoitteluun.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja pidän tärkeänä, että rakennamme yhdessä hoitosuunnitelman. Takaan turvallista, rentoa ja ammattitaitoista palvelua. Olipa sinulla sitten lihasjumeja, kiputiloja, tarvetta palautumiseen tai rentoutumiseen niin olet tervetullut hierontaani.

Nähdään hieronnassa!